Artikler

Noen få eksempler på naturartikler jeg har laget fra Lofoten

LOFOTPOSTEN: En av Lofotens mest utilgjengelige strandperler sies å være blant de vakreste i Nord-Europa.
FRILUFSTSMAGASINET UTE (12 sider): Mange av fjellturene i Lofoten er både korte og lette, samtidig som de byr på episk utsikt på toppen. Her er 10 familievennlige fjelleventyr.
LOFOTPOSTEN: Gratis luksusmat! Bli med til en hemmelig plass på Flakstadøya for å lete etter skogens gull.
LOFOTPOSTEN: De vakre tistelsommerfuglene, som har invadert Lofoten i hopetall i sommer, har brukt flere generasjoner på å komme seg fra Afrika til Nord-Norge.

Les hele saken på nrk.no

LOFOTPOSTEN: Fire franske paraglidere fant sitt paradis ved Helvetestinden.
MAGASINET FRILUFTSLIV (fire sider): Måten mennesker verdsetter landskapet på forandrer seg over tid. Før i tiden var følelsene for det rå og ville Nord-Norge mildt sagt mer blandete blant de tilreisende.
LOFOTPOSTEN: Hver vinter blir yttersia av Lofoten invadert av bevingede russere og andre langveisfarende. Det går ikke upåaktet hen!

Les hele saken på nrk.no

Les hele saken på nrk.no

LOFOTPOSTEN: Ved et idyllisk gammelt fiskevær ligger det som trolig er Lofotens største jettegryter.
ÅRBOKA FOR LOFOTEN (14 sider): Noen er mer opptatt av lukter enn andre. På sjøsafari utenfor Røst, helt ytterst i Lofoten, møtte vi både fugler og folk med en ekstra stor hengivenhet for dufter.
LOFOTPOSTEN: Før vinteren slipper taket, fylles Kilanleira opp av tjeld. Under vårtrekket er denne naturperlen et viktig matstopp for «havskjura mæ de røe føtn».

Les hele saken på nrk.no

MAGASINET FRILUFTSLIV (seks sider): Ville og vakre Moskenesøya i Lofoten har fått Norges første nasjonalpark mot det åpne Norskehavet. Artikkelen ble publisert da Lofotodden nasjonalpark var under utredning.

Les hele saken på nrk.no